Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Un rechin a atacat o femeie în portul Sydney

31 ian. 00:00   Externe
1867 0

O femeie care înota în portul Sydney a suferit răni grave în urma atacului unui rechin şi a fost transportată la spital în stare stabilă, au anunţat marţi autorităţile, potrivit Reuters.

Serviciile de urgenţă au fost chemate luni seară în zona unui debarcader privat din Elizabeth Bay, unde au găsit o femeie în jur de 20 de ani, care prezenta o ''rană gravă'' la piciorul drept, a precizat într-un comunicat poliţia statului New South Wales, notează Noi.md cu referire la agerpres.

Potrivit poliţiei, femeia înota în largul pontonului cînd a fost atacată de un rechin. Incidentul a avut loc la circa 20 de metri de dig, potrivit relatărilor din presă, care au citat rezidenţi.

Deşi sînt observaţi frecvent rechini în largul plajelor de la ocean ale oraşului Sydney, atacurile petrecute în emblematicul port al oraşului sînt rare. Incidentul de luni a avut loc în apropiere de Opera House şi Harbour Bridge.

''Incidente în care persoane sînt muşcate de rechini sînt foarte rare... cel mai recent incident petrecut în portul Sydney a avut loc în 2009'', a precizat pentru postul ABC Amy Smoothey, specialistă în rechini în cadrul departamentului de industrii primare din New South Wales.

După forma muşcăturii şi în urma analizei imaginilor, se pare că femeia ar fi fost atacată de un rechin-taur, a precizat Smoothey.

0
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?