X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Un preot a devenit viral pe TikTok pentru mărturiile sale

23 ian. 2023,, 21:00   Externe
3653 0

Preotul american Gerald Johnson spune că a mers în Iad după ce a suferit un atac de cord și descrie lucrurile pe care le-a văzut într-o serie de videoclipuri postate pe TikTok.

Preotul din Michigan spune că a vizitat Iadul după ce a suferit un atac de cord și adaugă că experiența i-a schimbat viața pentru totdeauna.

„Nu i-aș dori asta nici celui mai mare dușman al meu”, spun el.

Johnson și-a postat afirmațiile într-o serie de clipuri pe TikTok, în care susține că a fost trimis în Iad în februarie 2016, după ce a suferit un atac de cord.

Într-unul dintre videoclipurile sale cele mai vizionate (3,7 milioane de vizualizări), Johnson spune că a ajuns în „Iadul adevărat”.


„Am fost acolo și nu i-aș dori asta nici celui mai mare dușman al meu. Nu-mi pasă ce mi-a făcut. Nimeni nu merită asta”, spune el. De asemenea, el descrie și momentul în care a fost trimis spre centrul Pămîntului, unde susține că este Iadul.

Preotul spune că inițial nu și-a dat seama unde a ajuns.

„Sufletul meu a părăsit corpul fizic și am crezut că sînt în drum spre Rai. Am crezut că am făcut atît de mult bine în timpul vieții mele și că am ajutat atît de mulți oameni, dar chiar și așa, am coborît (în Iad, n. red.). Am intrat chiar în centrul Pămîntului. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sînt de nedescris. Trăiesc atîtea sentimente dificile cînd vorbesc despre asta…”, povestește preotul, citat de Jerusalem Post.

Acesta a descris unele dintre lucrurile la care a fost martor cînd, spune el, a vizitat Iadul, inclusiv un bărbat care „umbla în patru labe ca un cîine și ardea din cap pînă în picioare. Un demon în ţinea în lanţuri”.

El a adăugat că „telepatic, știam că demonul a fost trimis în viața acestui om să-l urmărească din copilărie pînă la moarte”.

Johnson a explicat că demonul știe că dacă reușește să-i facă pe oameni să nu-L slujească pe Dumnezeu și să facă lucruri rele, îi va birui în Iad, unde îi vor fi sclavi.

„Acolo se cîntă Umbrella de la Rihanna și Don’t Worry Be Happy de la Bobby McFerrin, dar nu în versiuni originale, ci cîntate de demoni într-un mod atroce. Iadul chiar e atît de rău pe cît îți imaginezi”, mai spune el.

3
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав