Un politician american, amendat cu 48.000 de dolari pentru că nu a purtat mască în plenul Camerei Reprezentanților

5 noi. 2021,, 02:00   Război în Ucraina
3006 0

Republicana Marjorie Taylor Greene, din Georgia, a fost amendată cu 48.000 de dolari pentru că nu a purtat masca de protecție în plenul Camerei Reprezentanților.

Marjorie Taylor Greene a fost amendată de 20 de ori pînă acum, pentru că nu a purtat masca de protecție. După ce a primit un prim avertisment în luna mai, Greene a fost amendată cu 500 de dolari pentru prima abatere și cu 2.500 de dolari pentru fiecare abatere ulterioară, ceea ce este în conformitate cu regulile Camerei.

Greene a făcut apel la cel puțin una dintre amenzile sale, dar aceasta a fost menținută. Reprezentanta republicană a fost văzută de CNN fără mască marți, în plen. Amenzile provin din salariul lui Greene.

Democrații au implementat regula anul trecut, în primele zile ale pandemiei Covid-19. De cînd președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a instituit regula conform căreia membrii trebuie să poarte măști în sala de ședințe, mulți republicani au sfidat regulile și au fost amendați ca urmare. Mulți parlamentari republicani au continuat să protesteze împotriva regulilor privind măștile mult timp după ce protocoalele au fost instituite pentru prima dată.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?