Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Un pianist a primit bacșiș de 60.000 de dolari

8 aug. 2021,, 01:00   Război în Ucraina
2410

Un pianist în vîrstă de 66 de ani, care cîntă în Aeroportul Internațional Atlanta, a primit recent cel mai mare bacșiș din viața sa, în valoare de 60.000 de dolari, de la un pasager care-și aștepta avionul, relatează ABC News.

Pasagerul a postat și un clip cu pianistul pe Instagram, transmițîndu-le urmăritorilor lui să-l sprijine pe artist.

Carter, pianistul în vîrstă de 66 de ani, a fost intervievat de „Good Morning America”. Acesta le-a spus că iubește toate genurile muzicale.

„Îmi place să cînt jazz. De asemenea, îmi place pop-ul, muzica soul, muzica clasică. Și le cînt pe toate. Dacă-mi ceri să-ți cînt ceva din anii 30 – 40, o voi face. Dacă-mi ceri să-ți cînt muzică gospel, o știu și pe asta. Dacă vrei ceva muzică ritmată să-ți miști șoldurile, fii sigur că pot cînta și asta”, a spus Carter, pianistul în vîrstă de 66 de ani.

Cum a ajuns pianistul de 66 de ani să primească bacșiș de 60.000 de dolari, cel mai mare bacșiș din viața lui


Pe 21 iulie, Carlos Whittaker, speaker motivațional și autorul volumului „Enter Wild” era în aeroport, așteptînd un zbor care îl ducea înapoi acasă în Nashville, Tennessee.

„Evenimentul meu din Memphis a fost anulat și a trebuit să mă întorc acasă. Așa că am stat în aeroport pentru o oră și jumătate”, a spus Carlos Whittaker pentru Good Morning America.

Whittaker a spus că l-a văzut pe Carter cîntînd din tot sufletul, deși nimeni nu-l asculta. Whittaker s-a așezat și l-a ascultat.

- Am fost și eu muzician. Am cîntat în deschiderea multor artiști și știu cum este să nu-ți dea nimeni niciodată atenție. Așa că atunci cînd am văzut că nu-l ascultă nimeni, am știut ce simte. Și am vrut să vadă că cineva îl ascultă și cineva chiar îi vede talentul”, a mai spus Whittaker.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав