TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un pescășur a răpit un cîine chihuahua

Un pescășur a răpit un cîine chihuahua

Proprietara unui cîine chihuahua este disperată să-și găsească patrupedul pierdut, după ce acesta a fost luat pe sus de un pescăruș, chiar din curtea casei din orășelul Paignton, în sud-vestul Marii Britanii.


Becca Hill, din Paignton, a postat mai multe anunțuri pe Facebook în care face apel la localnici pentru a o ajuta să-și găsească cîinele chihuahua, pe nume Gizmo, care duminică a fost luat pe sus de către un pescăruș, relatează The Guardian.


„Prietenul meu era în grădină în acel timp și deodată l-a văzut pe Gizmo luat pe sus. (Pescărușul, n.red.) l-a cărat o distanță destul de mare, pînă nu l-am mai putut vedea. Nu știu dacă l-a scăpat pe undeva, unde se află acum”, a spus ea, potrivit presei locale.


Ea a postat mai multe anunțuri și pe Facebook: „Vă rog, dacă cineva găsește un cîine chihuahua, e al meu. Un pescăruș l-a luat din grădină”.


Proprietară a altor doi cîini din aceeași rasă, ea a povestit că a auzit de cazuri de cîini răpiți de pescăruși, însă nu credea că acest lucru i se va întîmpla chiar ei.


Localnicii au început să caute peste tot ar putea să se afle cîinele, însă pînă acum fără rezultat.


Un purtător de cuvînt al Societății Regale pentru protecția păsărilor a declarat că incidentul este unul foarte „supărător” pentru proprietarul cîinelui, însă astfel de cazuri sînt extrem de rare și nu sînt tipice pescărușilor.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load