Un pescar a găsit două broaşte ţestoase-gemeni siamezi

 Un pescar a găsit două broaşte ţestoase-gemeni siamezi

Odată, pescarul Osvaldo Lopez Romero din oraşul cubanez Pinar del Rio a mers să sape nişte viermi pentru pescuit, dar a scos din pămînt broască țestoasă cu două capete, relatează granma.cu.

Bărbatul împreună cu fiul său au hotărît să meargă la pescuit și să sape nişte momeală. Dar, în timp ce căutam viermi, am dat peste un cuib de broască ţestoasă. Acolo, pescarii i-au observat pe siamezi, care avea carapacea concrescută şi încercau să iasă din ou.

Omul a luat reptila acasă, dar se îndoia că va supraviețui. Totuşi, vietatea a ieşit cu bine din ou și a început să mănînce. Cele două ţestoase au carapacea concrescută lateral, două capete, patru picioare în față și două picioare posterioare și două cozi.

În curînd, alți pescari au aflat despre descoperire, şi Romero s-a trezit cu mai multe propuneri de a vinde broasca. În natură, astfel de hibrizi practic nu se întîlnesc, deoarece le este greu să-şi găsească hrana și să se deplaseze. Totuşi, familia refuză să vîndă broaștele țestoase, răspunzînd că acestea sînt neprețuite pentru ei.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load