COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un pensionar din Italia, amendat cu 166 de euro, din cauza cocoșului său

Situație incredibilă într-un orășel din Italia, unde un pensioner a fost amendat de autorități din cauza cocoșului său care continuă să-i trezească pe oamenii din cartier la 04.30 dimineața, informează The Guardian.

Angelo Boletti, în vîrstă de 83 de ani din Castiraga Vidardo, un oraș din Lombardian, trebuie să plătească 166 de euro, după ce vecinii săi au depus plângeri la poliție, pentru că sînt treziți în fiecare dimineață la ora 04.30 dimineața de cocoșul care se află în grija bărbatului, transmite publika.md.

Un ofițer de poliție a pîndit casa lui Angelo Boletti din Castiraga Vidardo și a prins momentul în care pasărea dădea alarma. Boletti a fostgăsit vinovat de încălcarea regulilor care stipulează că animalele de casă trebuie să fie ținute la o distanță minimă de 10 metri de casele vecinilor, potrivit The Guardian.

”Sînt fără cuvinte”, a spus Boletti, care a explicat că Carlino trăia în grădina sa de 10 ani pînă să îl dea unui prieten din cauza plîngerilor vecinilor. Carlino s-a întors la Boletti recent pentru că prietenul care avea grijă de el este plecat în vacanță pentru 20 de zile.

Emma Perfetti, primarul din Castiraga Vidardo, a declarat că autoritățile sînt „obligate să acționeze în acest fel” din cauza numeroaselor plîngeri venite de la vecini. Ea a adăugat că cocoșul a fost la casa lui Boletti mai mult de 20 de zile. „Nu este corect ca jumătate de cartier să fie trezit la ora 4.30 dimineața”, a mai spus ea. Boletti vrea acum să conteste amenda.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load