Un pasager a încurcat uşa de la toaletă cu ieșirea de urgență a avionului

Un pasager a încurcat uşa de la toaletă cu ieșirea de urgență a avionului

Un pasager al unui avion Pakistan International Airlines, care efectua un zbor pe ruta Marea Britanie - Pakistan, a provocat întîrzieri uriașe, după ce a deschis ușa destinată ieșirii de urgență, în încercarea de a ajunge la toaletă, relatează CNN.


Zborul 702, operat de compania Pakistan International Airlines (PIA), trebuia să decoleze de la Manchester, Regatul Unit, cu destinația Islamabad, Pakistan, vineri, dar a avut o întîrziere de șapte ore, a anunțat compania aeriană.


Patruzeci de pasageri au fost dați jos din avion, a precizat compania, adăugînd că din cauza incidentului „toboganul destinat ieșirii s-a declanșat automat”.


Un purtător de cuvînt al companiei aeriene a declarat pentru CNN că pasagerul a deschis ușa crezînd că este cea de la baie și că niciun alt pasager nu a fost afectat de acest incident.


Reprezentanții Aeroportului Manchester au refuzat refuzat să comenteze incidentul de vineri-seară.


În mai, un pasager în vîrstă a fost arestat și reținut în provincia chineză Shandong, din estul țării, pentru punerea în pericol a aparatului de zbor, după ce a încercat să deschidă o ieșire de urgență, în timp ce avionul staționa.


În aparenta încercare de a evita coada de la debarcare, pasagerul, identificat după numele său de familie, Song, a deschis o ușă de urgență situată lîngă locul lui, după ce avionul a aterizat.


În februarie 2018, una dintre ușile pentru ieșirea de urgență a unui avion Dana Airlines s-a desprins, în momentul în care aeronava aterizase în capitala Nigeriei, Abuja.


Ola Orekunrin, un doctor din Lagos, a postat pe Twitter un mesaj potrivit căruia „ușa de ieșire s-a desprins” din aeronava nigeriană, cînd cursa lor dinspre Lagos, de la ora 6:48, a aterizat.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load