COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un muzeu din Viena, dedicat iubitorilor de selfie-uri

Un muzeu din Viena, dedicat iubitorilor de selfie-uri

Un muzeu "prietenos" cu cei care îşi fac selfie-uri şi le postează pe reţelele de socializare, dotat cu spaţii interactive unde tinerii îşi pot crea propria artă, s-a deschis la Viena, informează BBC.


Cu pereţi viu coloraţi şi obiecte gigantice, muzeul are tot ce este necesar pentru selfie-ul perfect.

"Numărul tinerilor care merg la muzeu a scăzut, aşa că încercăm să combatem acest lucru cu ajutorul social media", explică Petra Scharinger, una din persoanele aflate în spatele Nofilter_museum, adăugînd că tinerii "preferă să trăiască online, în loc să interacţioneze cu lumea reală".

Muzeul va fi deschis timp de aproximativ şase luni şi, ulterior, s-ar putea muta în alte oraşe, scrie agerpres.ro.

Plin de exponate interactive, Nofilter_museum - explică Scharinger - invită oamenii să se distreze cu adevărat.

Locaţia dispune de 24 de camere diferite, unde vizitatorii îşi pot face poze în faţa numeroşilor pereţi coloraţi pentru o asortare perfectă cu ţinuta pe care o poartă.

Există, de asemenea, gropi cu bile, pereţi florali şi confetti cu sclipici pentru selfie-uri creative, ba chiar o cameră plină de false dulciuri în formă de brioşe sau macarons.

Prin această iniţiativă, Nofilter_museum se alătură mai multor muzee care vizează utilizatorii împătimiţi de social media.

Creatorii muzeului speră la circa 300-500 de vizitatori pe zi.

"Cred că acesta este viitorul muzeelor", explică Scharinger. "Ideea principală este că nu este vorba doar de selfie-uri, ci de a petrece timp de calitate, de a putea interacţiona în timp ce experimentaţi arta", completează ea

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load