TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Un militar ucrainean, ucis în Donbass

Un militar ucrainean a fost ucis și încă doi au fost răniți în Donbass.

Acest lucru a fost anunțat marți, 13 aprilie, de cartierului general al operațiunii forțelor comune, relatează portalul Gordon.

Potrivit Kievului, de la începutul zilei inamicul a încălcat regimul de încetare a focului de trei ori. În regiunea Maiorsk, una dintre drone a aruncat grenade, în urma cărora militarul a primit răni incompatibile cu viața.

La rîndul lor, autoritățile Republicii Populare Donețk (RPD) autoproclamate au anunțat că ieri trupele ucrainene au încălcat regimul de încetare a focului de opt ori.

În special, sub atac au nimerit vecinătatea satului Vesioloe și a satului Signalnoe de lîngă Donețk. Inamicul a folosit mortare, lansatoare de grenade și arme de calibru mic. Nu există informații despre victime, relatează Agenția de Știri Donețk.


Noua agravare a situației din Donbass s-a produs la sfîrșitul lunii martie. Kievul și autoproclamata RPD și Republica Populară Lugansk s-au acuzat reciproc de intensificarea atacurilor și mutarea tehnicii militare în zona liniei de contact.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load