COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un indian s-a prefăcut că este pilot pentru un loc în business-class

Un indian s-a prefăcut că este pilot pentru un loc în business-class

Rajan Mahbubani, un indian în vîrstă de 48 de ani, s-a gîndit că-i poate păcăli pe reprezentanții sectorului de securitate de la aeroportul din New Delhi.

Bărbatul s-a îmbrăcat într-o ținută de pilot Lufthansa și și-a procurat o insignă falsă de pilot, crezînd că va trece mai ușor de controlul de securitate, a notat CNN. În plus, bărbatul spera că va primi tratament preferențial în avion. Nu s-a întîmplat nici una, nici cealaltă, ci a fost arestat.

Oamenii de la aeroport l-au privit cu suspiciune, fiindcă îl știau că posta diverse filme legate de aviație pe conturi de Youtube și Tiktok. „Mahbubani a spus că era un client obișnuit al curselor aviatice și că obișnuia să se deghizeze în pilot pentru a trece mai ușor prin controlul de securitate. El a făcut rost de legitimația falsă de pilot din Thailanda”, au spus polițiștii care l-au interogat. El va fi anchetat și riscă un an de pușcărie sau o amendă. Sau ambele. Acesta nu este primul indian care s-a deghizat.


În septembrie, tot pe aeroportul Indira Gandhi s-a prezentat un bărbat de 32 de ani deghizat într-un bătrîn de 81 de ani, sperînd că va fi lăsat să treacă fără a fi controlat și să urce într-un avion cu destinația SUA.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load