Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Un galez a strîns 36.000 de euro pentru o fetița surprinsă plîngînd după înfrîngerea Germaniei la EURO 2020

7 iul. 2021,, 20:30   Război în Ucraina
2535

Un bărbat din Țara Galilor a strîns 36.000 de euro pentru o fetiță germană care a fost surprinsă plîngînd pe stadion după înfrîngerea țării sale de către Anglia, în optimile Campionatului European 2020, iar fanii britanici au reacționat cu jigniri și comentarii xenofobe, informează BBC.

După apariția imaginii cu suportera Germaniei plîngînd, fanii britanici au postat pe internet numeroase comentarii dure și jigniri, notează Digi 24.

Joel Hughes, din Caerleon, Newport, a lansat o strîngere de fonduri online “pentru a-i demonstra copilului că nu toți britanicii sînt groaznici”. El a spus că s-a săturat să vadă jigniri și comentarii xenofobe mascate drept tachinări în fotbal.

Ținta inițială a strîngerii de fonduri era de 500 de lire sterline – bani cu care Hughes intenționa să-i cumpere un cadou tinerei, însă oamenii au donat peste 36.000 de lire. După ce a reușit să îi contacteze pe părinții fetiței, Joel Hughes a anunțat că banii strînși vor fi donați către UNICEF.

Într-o declarație pe pagina strîngerii de fonduri, familia fetiței spune că vor ca banii donați de oameni să meargă la UNICEF. „Am dori ca identitatea noastră să rămînă privată, însă am vrea să vă mulțumim tuturor pentru susținerea extraordinară. Fiica noastră ar vrea să vă ceară ca donațiile să meargă la UNICEF, știind că bunătatea voastra va face mult bine”.


Joel Hughes a scris pe pagina campaniei că este “mai mult decît recunoscător” susținătorilor campaniei.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав