COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un elev care a venit cu pușca la școală a fost dezarmat de un profesor (VIDEO)

Un elev care a venit cu pușca la școală a fost dezarmat de un profesor (VIDEO)

Un tânăr care a intrat în sala de clasă cu o pușcă a fost dezarmat de un profesor care l-a îmbrățișat și calmat până la sosirea poliției, potrivit abcnews.go.com.

Imaginile uluitoare au fost făcute publice de oamenii legii din Portland. Tânărul avusese o cădere nervoasă, dar totul s-a terminat cu bine datorită prezenței de spirit și sângelui rece dovedit de profesor. De Cristian Anton, Duminică, 20 octombrie 2019, 17:46

Keanon Lowe, un antrenor de fotbal de la Liceu Parkrose din Oregon, poate fi văzut cum intră într-o sală de clasă, în înregistrarea video datând de pe 17 mai 2019.


La scurt timp profesorul iese, ținând departe de elevul Angel Granados Diaz o pușcă pe care acesta o avea asupra lui și îmbrățișându-l. În scurt timp, un alt profesor s-a apropiat și a luat arma.

Apoi, într-un moment extraordinar, profesorul l-a îmbrățișat strâns pe elev, pentru mai bine de un minut.

Eram doar eu cu elevul meu. A fost un moment cu adevărat emoționant. A Fost emoționat pentru el, dar și pentru mine. Antrenorul Keanon Lowe

La un moment dat, se vede cum tînărul încearcă să se elibereze din îmbrățișare, dar profesorul nu renunță și continuă să îl țină în brațe și să-i șoptească vorbe de încurajare.

La scurt timp, a sosit și poliția care l-a reținut pe Granados Diaz.

Profesorul Keanon Lowe a fost salutat ca un erou după incidentul de la liceul din Portland.

”A fost cel mai bun scenariu cu putință”, a spus la acea dată sergentul Brad Yakots.

Inițial, raportul oamenilor legii spunea că profesorul l-ar fi trântit pe elevul înarmat la pămînt, dar înregistrarea video făcută publică acum de procuratură arată momentul emoționat trăit de cei doi.

Granados Diaz, de 19 ani, suferise atunci o cădere nervoasă și a pledat vinovat pentru acuzația de deținere ilegală de armă de foc în public și a fost condamnat la trei de închisoare cu suspendare.

Eram doar eu cu elevul meu. A fost un moment cu adevărat emoționant. A Fost emoționat pentru el, dar și pentru mine, a spus profesorul Lowe.

”În acele clipe, simțeam compasiune pentru el. De multe ori, mai ales când ești tânăr, nu realizezi ce faci pînă cînd se termină totul”, a precizat Lowe.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load