COVID-19 în MOLDOVA

Un cunoscut actor s-a infectat cu noul coronavirus

Un cunoscut actor s-a infectat cu noul coronavirus

Actorul hollywoodian Dwayne „The Rock” Johnson a anunţat miercuri că el şi familia sa au primit rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus, însă a ţinut să dea asigurări că starea lor de sănătate este bună şi şi-a îndemnat fanii să poarte mască pentru a se proteja, relatează AFP.

„Soţia mea, Lauren, precum şi cele două fiice mici ale mele şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru Covid-19'', a spus el într-un mesaj video transmis pe Instagram.

„Acesta a fost unul dintre lucrurile cele mai dificile prin care a trebuit să trecem ca familie (...) dar sînt bucuros să vă spun că ne descurcăm bine, nu mai sîntem contagioşi şi sîntem, mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoşi”, a adăugat actorul în vîrstă de 48 de ani, specializat în filme de acţiune, citează Agerpres.


„The Rock”, numit recent cel mai bine plătit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, a afirmat că familia sa a fost contaminată de prieteni foarte apropiaţi.

Prin urmare, actorul le-a cerut fanilor să dea dovadă de prudenţă, în special prin a primi la ei acasă doar persoane care au avut rezultate negative la testele pentru noul coronavirus.

„Purtaţi-vă măştile” şi „întăriţi-vă sistemul imunitar” cu vitamine şi antioxidanţi, a mai spus el.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load