TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un copil a găsit pe plajă o sticlă cu un bilet vechi de 50 de ani

Un copil a găsit pe plajă o sticlă cu un bilet vechi de 50 de ani

Un mesaj lansat la apă în urmă cu 50 de ani de un băiat de 13 ani din Marea Britanie pe cînd se afla la bordul unei nave care se îndrepta spre Australia a fost descoperit recent de un băieţel australian.


Jyah Elliot, un băieţel în vîrstă de nouă ani, a descoperit marţi, în dunele de nisip de pe o plajă din Australia de Sud, o sticlă cu un mesaj în interiorul său. Ziua următoare, postul de televiziune australian ABC a reuşit să dea de urma autorul mesajului prin intermediul rudelor acestuia din Regatul Unit şi Australia. Este vorba despre Paul Gilmore (63 de ani), care în prezent se află într-o croazieră pe Marea Baltică.


Paul Gilmore a lansat sticla în Oceanul Indian pe cînd avea 13 ani, în data de 17 noiembrie 1969, în speranţa de a-şi găsi un prieten prin corespondenţă. Scrisoarea precizează poziţia ambarcaţiunii în care se afla băiatul - ″la 1.000 de mile est de Fremantle, în Australia de Vest″⁣ - şi lansează o rugăminte celui va găsi cu mesajul: ″⁣răspundeţi, vă rog″⁣.


Miercuri, Jyah a trimis o scrisoare pe adresa din Australia menţionată în mesaj.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load