Un cîine credincios și-a salvat stăpînul dintr-un accident

Un cîine credincios și-a salvat stăpînul dintr-un accident

Dragostea pe care o oferim animalelor de companie ne este adesea returnată întreit. Despre aceasta cunoaște, ca nimeni altul, Isaia Lennot din Statele Unite ale Americii.


Isaia a început să petreacă mult timp cu cîinele familiei, Athena, după ce sora băiatului a intrat la facultate. În curînd ei au devenit cei mai buni prieteni. Însă prietenia lor a fost pusă la mare încercare, scrie Thedodo. 


Profitînd de vremea frumoasă de afară, Isaia a plecat la pescuit și, bineînțeles, a luat-o și pe Athena cu el. Ei au petrecut o zi minunată, dar la întoarcere, în timp ce conducea, Isaia s-a simțit rău. El a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac.


Cînd Isaia și-a revenit, el a văzut că mașina era pe jumătate în apă, iar din airbag-uri ieșea fum. Băiatul s-a speriat că mașina ar putea lua foc și a hotărît să iasă cît mai repede împreună cu cîinele. Dar, din cauza rănilor, el nu putea să se miște. Atunci Athena i-a venit în ajutor. Ea reușit să iasă din mașină.


Dar, în ciuda sperieturii puternice,ea nu l-a abandonat pe băiat, ci a început să-l tragă afară. Și în cele din urmă el a reușit să iasă din mașină.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load