X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 965

Un caz de dispariție vechi de 43 de ani ar putea fi rezolvat după găsirea unei mașini pe fundul unui rîu

9 aug. 2021,, 22:30   Război în Ucraina
2525

Autoritățile din statul american New Hampshire au găsit, vineri, rămăsițe umane într-o mașină aflată pe fundul rîului Connecticut de zeci de ani, informează CNN. Se crede că este vorba de mașina unei femei dispărute în 1978, Alberta Leeman.

Mașina în cauză este un Pontiac produs în 1972, iar numărul de înmatriculare găsit pe mașină aparținea în 1978 femeii dispărute.

Alberta Leeman a dispărut la vîrsta de 63 de ani, iar poliția care a realizat ancheta atunci a considerat că asupra dispariției nu planează suspiciuni.

Mașina a fost găsită de scafandri în rîul Connecticut cu ajutorul unor echipamente speciale și pare să fi petrecut zeci de ani sub apă. Autovehiculul se afla cu roțile în sus și era îngropat pe jumătate în fundul rîului, într-o zonă în care apa avea o adîncime de aproape 5 metri.

"Mașina găsită ieri este un Pontial LeMans din 1972, cu numărul OB610, înmatriculată pe numele Alberta Leeman în 1978, anul dispariției sale", a declarat locotententul Robert Mancini de la Departamentul de Pescuit și Vînat din New Hampshire.


Rămăsițele umane găsite în mașină nu au fost identificate pînă acum ca aparținînd femeii dispărute în 1978. Autoritățile din New Hampshire investighează cum a ajuns mașina în rîu.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав