COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6861

Un canalul german a arătat din greșeală "rezultatele" alegerilor din Bundestag cu două zile înainte de scrutin

25 sep. 13:45   În lume
2184 0

Postul de televiziune german ARD a arătat în emisie directă din întîmplare un rînd cu "rezultatele" alegerilor din Bundestag cu două zile înainte de scrutin. Despre acest lucru a anunțat publicația Bild.

Se remarcă faptul că canalul a arătat în emisie "Exit poll privind alegerile pentru Bundestag la ora 17.46 (ora locală)", transmite Noi.md.

Conform informațiilor care au ajuns în emisie directă, Partidul Social Democrat din Germania "a acumulat" 22,7% din voturi, blocul partidelor Creștin-Democrat și Creștin-Social "a cîștigat" 22.1%, Partidul Liber-Democrat - 13,2%, iar ”Alternativa pentru Germania” — 10%. Înainte de a arăta "rezultatele" altor partide, rîndul dispăruse după cîteva minute, notează publicația. În același timp, nu se menționează dacă aceste cifre au o bază sau sînt inventate.

Alegerile parlamentare din Germania vor avea loc pe 26 septembrie, după rezultatele acestora va fi ales un nou cancelar al țării. Pentru prima dată din 2005, actualul cancelar german Angela Merkel nu va conduce Uniunea Creștin-Democrată (CDU) și nu va pretinde la funcția de cancelar federal.

Anterior s-a anunțat că milionarii germani au început să transfere activele în Elveția în ajunul alegerilor.


Bild: немецкий канал по ошибке показал «итоги» выборов в бундестаг за два дня до их начала

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽