COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un cal de terapie a zburat cu avionul în SUA (VIDEO)

Un cal de terapie a zburat cu avionul în SUA (VIDEO)

Pasagerii unui zbor din Statele Unite au avut parte o surpriză de proporţii în clipa în care s-au îmbarcat. Alături de ei, în avion, se afla un ponei. Concret, un cal de terapie care călătorea la clasa I împreună cu stăpîna lui.

Cursa a decurs fără probleme pentru pasagerul patruped. Însă unii dintre călători au simţit nevoia să se revolte. Deşi, repet, era vorba despre un căluţ de terapie.

Îmbrăcat într-un costum special care previne căderea părului, Fred a zburat pentru prima oară, alături de stăpîna lui Ronica Froese. Iar cursa s-a dovedit o adevărată aventură pentru micul cal. Dar nu una înspăimîntătoare, cum credea stăpîna lui, transmite NOI.md cu referire la observator.tv.


Fred a avut un spaţiu special pentru picioare, iar pentru a se asigura că nu se va speria, stăpîna lui i-a pus dopuri de urechi. Mai ales că zborul a fost unul lung. Cei doi au zburat din Michigan în California.

Animalul a primit permisiunea de a zbura întrucît este un cal de terapie. Iar stăpîna lui suferă de o boală autoimună care nu îi permite să se aplece. Prin urmare, atunci cînd scapă ceva pe jos, Fred intervine şi o ajută.

În timp ce unii se luptă să convingă companiile aeriene să zboare cu păuni sau hamsteri la bord, Ronica a declarat că membrii echipajului au fost încîntaţi de pasagerul lor, Fred.

Călătorii în schimb au fost revoltaţi, mai ales că poneiul a mers la clasa întîi. La fel şi cîţiva internauţi care i-au spus femeii să îşi cumpere propriul ei avion dacă vrea să zboare cu un cal.

Ronica Froese, stăpîna lui Fred: Nu mă deranjează. Prostia nu se vindecă, deci este ceea ce este. A fost un adevărat înger în timpul cursei.

Fred nu este însă primul ponei dintr-o cursă aeriană. În luna septembrie a anului trecut presa de peste Ocean a prezentat-o pe Flirty, primul căluţ din istoria Statelor Unite care a zburat cu avionul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load