TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un bărbat trăieşte singur pe o insulă plutitoare construită din deşeuri (VIDEO)

Un bărbat trăieşte singur pe o insulă plutitoare construită din deşeuri Nu îl interesează cînd se lansează un nou iPhone sau cine e preşedintele Statelor Unite, transmite mediafax.ro.

Un canadian a decis să trăiască de unul singur în mijlocul naturii, fără bani şi fără tehnologie. Nu îşi spune numele real, vrea să fie cunoscut după porecla Shadow. De 17 ani a plecat din oraş şi s-a retras în natură. De unul singur şi-a construit o insulă plutitoare. Tot ce găseşte în râu aruncat de alte persoane el foloseşte pentru a adăuga la casa lui.

Are prieteni şi rude care îl vizitează ocazional şi îl ajută cu diferite materiale. În rest, trăieşte pe cont propriu şi sfidează autorităţile canadiene care au încercat să-l evacueze, transmite mediafax.ro.

„Bine aţi venit pe insula mea. Eu sunt Shadow iar aceasta este Insula de Nicăieri. A fost construită în mare parte din obiecte fără folos, lucruri care au fost aruncate, care pluteau. Eu le-am salvat şi am construit o insulă cu ele. Încerc să trăiesc fără bani pe cît posibil. Este o mentalitate brută. Banii sînt buni pentru unii oameni, nu sunt buni pentru mine”, povesteşte Shadow.

Canadianul adaugă „Cel mai bun lucru pe care îl am aici sînt panourile solare. Le-am modificat astfel încît şi cînd este lumină slabă ca acum ele sînt încărcate, fără probleme. Fiecare structură pe care o vedeţi este în afara reţelelor”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load