COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un bărbat a oprit internetul în tot satul timp de 18 luni cu un televizor vechi

Misterul ditr-un sat din Țara Galiilor, care rămînea fără internet în fiecare zi de la 7 dimineața, a fost elucidat după 18 luni, cînd s-a descoperit că de vină era un televizor vechi, scrie BBC.

Un localnic din Aberhoasan nu știa că televizorul său vechi emite un semnal care afectează toată rețeaua de internet din sat, transmite stirileprotv.ro.

Compania de cablul a încercat să rezolve problema prin înlocuirea cablurilor, însă această soluție nu a funcționat. Nedumeriți, inginerii au început o anchetă și au reușit să identifice problema abia după ce au folosit un dispozitiv cu ajutorul căruia au găsit sursa semnalului.

“Se întîmpla în fiecare dimineață, la ora 7 fix. Dispozitivul nostru a detectat un semnal puternic în sat”, a declarat inginerul Michael Jones.

Un localnic își pornea televizorul în fiecare zi la 7 dimineața, iar interferențele electromagnetice emise de aparat afectau semnalul de internet din tot satul.


Localnicul a promis că nu va mai folosi televizorul, astfel că acum oamenii din sat nu mai au probleme cu semnalul la internet. Potrivit inginerilor, problema nu s-a mai repetat de atunci.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load