COVID-19 în MOLDOVA

Un bărbat a infectat cu COVID-19 aproape 100 de persoane după ce a participat la o slujbă

Un bărbat a infectat cu COVID-19 aproape 100 de persoane după ce a participat la o slujbă

Un bărbat diagnosticat cu COVID-19 a infectat aproape 100 de persoane după ce a participat la o slujbă, în luna iunie. "Virusul s-a răspîndit cu o viteză uluitoare", a declarat Mike DeWine, guvernatorul statului Ohio, potrivit CNN.

În urma acestui incident, autoritățile i-au îndemnat pe cei care frecventează serviciile religioase să poarte măști pentru a limita răspîndirea coronaviruslui. În Ohio, și elevii sînt obligați să poarte măști de protecție la școală, cu cîteva excepții.

Guvernatorul a anunțat că va trimite scrisori la biserici, moschei și sinagogi pentru a-i informa pe oameni cu privire la riscurile pentru sănătate, în această perioadă, transmite digi24.ro.


"Este vital ca, de fiecare dată cînd oamenii participă la astfel de întruniri, să poarte măști, să exerseze distanțarea socială, să se spele pe mîini, iar la interior, responsabilii să se asigure că există o ventilație bună", a spus el.

În cazul din Ohio, bărbatul de 56 de ani a infectat 53 de persoane care participau la slujbă, iar 18 dintre aceștia au răspîndit virusul printre membrii familiei și în comunitate. În total, 91 de oameni au fost infectați.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load