COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6782
Coronavirus stiri: 7603

Un bărbat a facut o călătorie pe apă într-un dispozitiv asemănător cu o roată de hamster și a ieșit la mal după 45 de km

28 iul. 21:00   În lume
1460 0

Un bărbat din SUA care voia să facă o călătorie de 1.600 de kilometri pe apă într-un dispozitiv asemănător cu o roată de hamster a ieșit la mal pe coasta Floridei.

El a declarat presei că intenționa să meargă pe apă din St. Augustine, statul Florida, pînă în orașul New York, pentru a strînge bani pentru organizațiile caritabile. Cu toate acestea, a ajuns la mal după doar 45 de kilometri.

Reza Baluchi a întîlnit "complicații care l-au adus înapoi la țărm" și este "în siguranță, fără să fie rănit", a spus anunțat biroul șerifului din Comitatul Flager.

Paza de coastă din SUA (USCG) a intervenit să-l ajute, a adăugat biroul șerifului, și "să se asigure că vasul lui îndeplinește normele de siguranță".

Imaginile realizate de biroul șerifului din Comitatul Flager prezintă un container cilindric, cu numeroase dispozitive de plutire atașate pe fiecare parte.


Baluchi a declarat pentru televiziunea locală Fox 35 News că încerca să strîngă bani pentru serviciile publice, inclusiv Paza de Coastă.

El a spus că a mai încercat în trecut să realizeze călătorii cu dispozitivul său. În 2014 a trebuie să fie salvat dintr-un dispozitiv asemănător în apropiere de St. Augustine, iar doi ani mai tîrziu a trebuit să fie salvat din nou în apropiere de Palm Beach, Florida.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽