COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2826
Puterea stiri: 6297
Coronavirus stiri: 7247

Un băiat de 12 ani a absolvit liceul și a pornit două afaceri

13 iun. 03:00   În lume
1867 1

Un adolescent din statul american Carolina de Nord a absolvit liceul și colegiul și a pornit două afaceri. Despre acest lucru s-a anunțat pe site-ul canalului de știri NBC.

Mike Wimmer, în vîrstă de 12 ani, a fost întotdeauna un elev capabil. Încă fiind la grădiniță, mergînd într-o tabără de vară, cînd mama sa a venit să-l ia, educatorii au întrebat-o: "Dvs. știți că el își poate scrie numele și a înmulți? "La aceasta, femeia a răspuns: "Da, și asta nu este normal?”.

Datorită iubirii sale pentru cunoaștere, Wimmer învăța totul foarte ușor. Dar, uneori, el nu era luat în serios și nu-i era ușor să ajungă la orele pe care dorea să le frecventeze.

În timpul liber, el a creat două companii de tehnologie. Prima, Next Era Innovations, a lansat-o cînd avea doar șapte ani. În decembrie 2020, a finalizat ciclul școlar și s-a concentrat pe studiile universitare. La începutul lunii iunie, Wimmer a devenit de două ori absolvent: a terminat liceul și colegiul în același timp.

În timpul pandemiei cu coronavirus, tînărul a început să învețe și mai mult. Faptul că nu trebuia să meargă la școală i-a oferit mai mult timp pentru ore suplimentare. În ciuda faptului că învață și muncește mult, Wimmer găsește timp pentru activitățile tipice pentru copii.


"Camera mea este plină de mașini Hot Wheels, pe podea - o cale ferată de jucărie, iar peste tot sînt seturi Lego. Îmi place totul, și învățătura, și businessul, și, în același timp, rămîn copil", a explicat el.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽