Un avion plin cu pasageri a lovit un zid în timp ce decola (VIDEO)

Un avion plin cu pasageri a lovit un zid în timp ce decola (VIDEO)

Un avion aparținînd Air India a lovit, vineri dimineață, un zid care înconjura aeroportul Trichy din statul Tamil Nadu, în timp ce încerca să decoleze, scrie BBC News.

Zborul Air India IX 611 care zbura spre Dubai avea la bord 130 de pasageri şi şase membri ai echipajului în momentul în care a decolat de pe aeroportul indian. Aeronava a fost deviată spre Mumbai unde a aterizat de urgenţă, dar în siguranţă.

Air India a declarat că cei doi piloţi, care au împreună peste 6.500 de ore de experienţă, au fost restricţionaţi de la zbor şi urmează să fie investigaţi.

Compania aeriană a afirmat într-o declaraţie că aeronava Boeing 737 a decolat de la aeroportul Trichy din sudul Indiei vineri dimineaţă, cînd oficialii aeroportului „au observat că aeronava a intrat în contact cu zidul care înconjoară perimetrului aeroportului”.Avionul a suferit unele daune, dar zborul nu a fost afectat pînă la Mumbai unde a aterizat de urgenţă.

Canalele de televiziune locale au difuzat imagini cu porţiunea distrusă a zidului şi au relatat că o parte a fuselajului avionului a fost afectată.

Administraţia aviaţiei civile din India a dispus, de asemenea, investigarea incidentului. „Ancheta va arăta cu siguranţă cauza accidentului. În urma raportului de anchetă vor fi luate măsuri”, a afirmat un reprezentant al instituţiei.
 

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load