Cazul Șor stiri: 599

Un avion, cuprins de flăcări la Soci

1 sep. 2018,, 11:30   Război în Ucraina
2867 0

Un Boeing 737 al companiei aeriene siberiene Utair a alunecat de pe pistă, sîmbătă dimineaţă, în timpul unei aterizări pe aeroportul din oraşul rusesc Soci, a intrat într-un gard şi, în cele din urmă, a luat foc.

Sîmbătă dimineaţă, un avion al companiei aeriene Utair, care venea de la Moscova, a ratat aterizarea pe aeroportul din Soci.

Se pare că aeronava, care a alunecat de pe pistă, a lovit un gard, după care a luat foc. La bord se aflau 164 pasageri şi şase membri ai echipajului. Au fost evacuaţi de urgenţă, iar incendiul a fost stins, potrivit RT.

În prezent, există 18 răniţi, inclusiv trei copii. Dintre aceştia, şase persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbon, iar alte patru persoane au fost transportate la spital cu arsuri. Nu există decese.

Cu toate acestea, potrivit RT, unul dintre angajaţii aeroportului ar fi suferit un atac de cord în timp ce răspundea apelului de urgenţă.


Potrivit aceleiaşi surse, se pare că de vină pentru încercarea ratată de aterizare ar fi fost condiţiile meteo nevaforabile, cu ploaie şi vînt puternic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?