TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ultimele noutăți în dosarul Carinei Țurcan

Vineri, prima Curte de Apel din Moscova a prelungit pînă la 14 martie mandatul de arest faţă de Karina Ţurcan, fostă membră a consiliului de administrație al Inter RAO, acuzată de spionaj pentru Moldova.

Anterior, Curtea Orașului Moscova a prelungit termenul de detenţie pentru Ţurcan pînă la 14 martie și pentru o perioadă de pînă la 21 de luni. Prima instanță de apel a anulat această decizie şi a admis demersul apărării, impunînd acuzatei o măsură preventivă sub forma interzicerii anumitor acțiuni.

La rîndul său, această decizie a curții de apel a fost atacată de procuratură la instanța de recurs, iar cea de-a doua instanță de recurs a decis să o întoarcă pe acuzată la centrul de detenție preventivă.

Curtea de Apel, vineri, după ce a examinat plîngerea pentru prelungirea arestării lui Turcan pentru a doua oară, a recunoscut arestul legal.

Examinarea plîngerii a avut loc în spatele ușilor închise în legătură cu caracterul secret al cazului. Investigarea cazului este finalizată, acuzata face cunoștință cu materialele cazului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load