Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Turcia şi Pakistan închid graniţele cu Iran din cauza coronavirusului

24 feb. 2020,, 11:15   Război în Ucraina
1679

Iranul a confirmat 14 noi cazuri de coronavirus, iar bilanţul deceselor a ajuns la opt cazuri.

În acest context, Turcia va închide graniţa cu Iran pentru a stopa răspîndirea coronavirusului. Și Pakistan şi-a închis temporar graniţa cu Iran pentru a preveni o posibilă răspîndire a infecţiei, scrie Mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, Pakistan şi-a închis temporar graniţa cu Iran pentru a preveni o posibilă răspîndire a coronavirusului, după ce autorităţile iraniene au raportat mai multe cazuri şi decese, a declarat duminică Ziaullah Langove, ministrul de Interne provinciei Balochistan, pentru CNN.

Autorităţile din Pakistan au pregătit un spital-cort cu 100 de paturi la graniţa cu Iran unde vor fi gestionate posibile situaţii de urgenţă. Graniţa între Pakistan şi Iran se întinde pe o lungime de 900 de kilometri.

La fel, și Turcia îşi va închide graniţa cu Iran, ca o măsură de precauţie care să stopeze posibila răspîndire a noului coronavirus, a anunţat duminică ministrul Sănătăţii Fahrettin Koca, scrie The Guardian.


Autostrăzile şi liniile de căi ferate vor fi închise la ora locală 5.00. Zborurile spre Iran vor fi suspendate, a mai spus Fahrettin Koca reporterilor.

Menționăm că pînă acum, Iranul a confirmat 14 noi cazuri de coronavirus. Bilanţul deceselor a ajuns la opt persoane. „Pînă acum avem 43 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus iar bilanţul morţilor este de opt”, a spus Kianush Jahanpur, purtătorul de cuvînt al Ministerului Sănătății. De miercuri încoace, Iran confirmase în total 28 de cazuri şi şapte decese din cauza Covid-19.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав