X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Turcia a lansat o anchetă împotriva platformei Meta

12 dec. 2023,, 15:00   Externe
3431 0

Autoritatea de concurență din Turcia, Consiliul Concurenței, a anunțat lansarea unei investigații împotriva Meta Platforms Inc, a anunțat ziarul Yeni Șafak.

Decizia de a investiga acest caz a fost luată avînd în vedere faptul că compania americană a fuzionat conturile de utilizator din aplicațiile Instagram și Threads.

Consiliul Concurenței a precizat într-un comunicat că investigația preliminară, care a inclus analiza informațiilor, documentelor și evaluărilor, a arătat seriozitatea și validitatea suspiciunilor de concurență neloială, ceea ce a stat la baza declanșării unei investigații împotriva Meta, care deține și Facebook și WhatsApp.

În cazul în care infracțiunile se confirmă, rețeaua de socializare ar putea fi nevoită să plătească o amendă, a cărei valoare nu a fost încă precizată.

Threads, rețeaua socială care concurează cu X (fostul Twitter), a fost lansată în iulie 2023. În prima zi de la lansare, numărul de abonați a ajuns la 30 de milioane, iar în prezent numărul acestora depășește 140 de milioane de persoane.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав