COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Turcia a dezmințit informația privind focarul de COVID-19 în stațiunile balneare din țară

Ministerul Sănătății al Turciei nu a înregistrat o creștere a cazurilor de coronavirus în regiunile balneare din țară, a comunicat reprezentantul Ministerului pentru RIA Novosti.

Potrivit radiosputnik.ria.ru, anterior despre explozia cazurilor de COVID-19 în stațiunile balneare din țară au comunicat mass-media rusești, citîndu-l pe ministrul Sănătății al Turciei Fahrettin Koju care a anunțat creșterea numărului de cazuri noi de COVID-19 în țară per ansamblu. După cum a comunicat Koju marți, numărul de cazuri de COVID-19 depistate în Turcia a sporit pe parcursul unei singure zile cu 1083, au decedat 18 persoane. Acum o zi acesta a comunicat despre 995 de cazuri de COVID-19 pe zi și 9 pacienți decedați.

„În zonele balneare nu se înregistrează nici focar de COVID-19, aici nu sînt probleme. Noi înregistrăm o creștere a cazurilor în orașe mari precum Ankara, Istanbul, Konya, Diyarbakır, Gaziantep”, a spus interlocutorul Agenției.

El a citat statistica pentru Regiunea Mediterană a Turciei, din care face parte provincia Antalia, potrivit căreia în ultimele 7 zile numărul de cazuri noi ar fi scăzut de la 70 la 59.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load