COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Trupul unui bărbat dat dispărut a fost descoperit în statuia unui dinozaur, în Spania

25 mai. 22:30   În lume
1641 0

Poliția spaniolă investighează moartea unui bărbat de 39 de ani al cărui cadavru a fost găsit în interiorul unei statui care reprezintă un dinozaur.

Autoritățile au fost alertate sîmbătă, după ce un tată și fiul său au simțit un miros specific răspîdit de statuia realizată din papier-mîché (un fel de carton presat folosit ca material de construcție), instalată în Santa Coloma de Gramenet, o suburbie a Barcelonei, potrivit Digi24.

Bărbatul a zărit apoi cadavrul printr-o crăpătură din piciorul gol pe interior al Stegosaurus-ului.

Poliția a spus că bărbatul fusese dat dispărut de familia lui și că deocamdată nu se suspectează vreo infracțiune. Trei echipe de pompieri au fost chemate la fața locului după descoperirea cadavrului, iar pompierii au tăiat piciorul dinozaurului pentru a-l recupera.

Presa locală spune că bărbatul - care nu a fost identificat - încerca să recupereze un telefon mobil pe care l-a scăpat în interiorul statuii. Apoi a căzut în interiorul acesteia și a rămas prins cu capul în jos, nefiind capabil să ceară ajutor.


Poliția nu a confirmat modul în care bărbatul ar fi ajuns în dinozaur și așteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili cauza morții.

Între timp, statuia a fost evacuată din piața în care a fost amplasată cu scopul de a face publicitate unui cinematograf vechi.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽