Preşedintele stiri: 3022

Trump vrea să candideze din nou la prezidențiale în 2024

27 sep. 21:30   În lume
1295 0

În ultimul său interviu, fostul președinte al SUA a afirmat că este determinat să se întoarcă la Casa Albă. Donald Trump, în vîrstă de 75 de ani, spune că doar diagnosticul unui medic l-ar putea opri.

„Numai diagnosticul unui medic” poate opri candidatura lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Americii, pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Asta a afirmat fostul preşedinte american la emisiunea „The Water Cooler” de la Real America’s Voice, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Într-un interviu lung, fostul președinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la asaltul din 6 ianuarie, de la haosul imigranţilor la scutul antirachetă al Israelului.

Donald Trump, acum în vîrstă de 75 de ani, a fost cel mai vîrstnic preşedinte în funcţie la Casa Albă, înainte ca Joe Biden, care are 78 de ani, să fie ales, potrivit AlephNews.

Trump a relansat acuzațiile de fraudă la alegerile prezidențiale, fără a produce şi probe: „Am cîștigat în Alabama cu un rezultat record, am cîștigat în Florida. Şi ce s-a întîmplat în Georgia? Am cîștigat în Ohio şi Iowa cu o avalanșă de voturi, iar în Georgia nu?”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X