COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trump: Pentagonul are nevoie de războaie pentru a se îmbogăți

Trump: Pentagonul are nevoie de războaie pentru a se îmbogăți

Președintele duce o politică care vizează încetarea "războaielor fără sfîrșit" și revenirea armatei americane în Statele Unite.

Președintele SUA, Donald Trump, consideră că Ministerul Apărării dorește doar războaie, ca întreprinderile implicate în producerea de arme, muniții și echipamente militare să se îmbogățească. Declarația a fost făcută luni, 7 septembrie, în cadrul unui briefing la Casa Albă.

"Soldații mă iubesc. Directorii de la Pentagon probabil că nu, pentru că ei nu doresc altceva decît să ducă războaie, pentru ca toate aceste companii frumoase care produc bombe, avioane și orice altceva să fie fericite", a remarcat liderul american, transmite korrespondent.net.


Potrivit lui, candidatul la președinție Joe Biden, fiind vicepreședinte în perioada lui Barack Obama, a trimis tinerii să lupte. "Dar noi ieșim din războaiele nesfîrșite", a subliniat Trump.

După cum se știe, actualul președinte este un susținător al politicii care vizează încetarea "războaielor fără sfîrșit" și revenirea armatei americane în Statele Unite. După cum consideră Trump, acesta este motivul pentru care conducerea Pentagonului probabil că nu-l place.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load