AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 51
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Trump îl acuză pe Biden de „teatru politic” menit a-i face uitate „eşecurile”

6 ian. 23:00   Război în Ucraina
1656

Fostul preşedinte american Donald Trump a calificat discursul de joi al actualului lider de la Casa Albă, Joe Biden, care l-a făcut vinovat pe predecesorul său de asaltul asupra Capitoliului de la 6 ianuarie 2021, drept "teatru politic" menit a face uitate „eşecurile” preşedintelui democrat, relatează AFP.

Joe Biden „a folosit numele meu în încercarea de a diviza şi mai mult America”, a transmis Donald Trump într-un comunicat, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro.

„Acest teatru politic nu face decît să deturneze atenţia de la faptul că Biden a eşuat complet”, a adăugat el.

„Democraţii vor să profite de această zi de 6 ianuarie pentru a insufla teamă şi pentru a diviza America”, a mai spus Trump.

Fostul preşedinte republican a afirmat din nou că alegerile prezidenţiale din 2020 au fost „fraudate”, acuzîndu-i pe democraţi că vor „să anuleze” orice discuţie pe acest subiect, mai scrie sursa citată de Agerpres.

Într-un discurs pe un ton grav susţinut pentru a marca un an de la asaltul asupra Capitoliului, Joe Biden l-a acuzat pe Donald Trump, fără a-i menţiona însă deloc numele, că „a creat şi a răspîndit o reţea de minciuni” prin faptul că a afirmat că victoria democratului din noiembrie 2020 a fost marcată de fraude, care nu au fost niciodată dovedite.

Biden l-a acuzat pe predecesorul său că „a încercat să împiedice transferul paşnic de putere” în timpul „insurecţiei armate” de la 6 ianuarie anul trecut, cînd a avut loc asaltul asupra Capitoliului, şi a promis că „nu va lăsa pe nimeni să pună cuţitul la gîtul democraţiei” americane.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав