TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Trump i-a criticat pe democrați și globaliști (VIDEO)

Fostul Președinte al SUA, Donald Trump a ieșit cu primul său discurs public după ce a părăsit postul de președinte, în care l-a criticat pe succesorul său, democratul Joe Biden, a declarat despre dependența Statelor Unite de petrol rusesc, nu a exclus participarea la următoarele alegeri prezidențiale și, de asemenea, a vorbit despre răul global, care astăzi merge în ofensivă și care poate fi învins doar prin unirea puterilor. Conspirologii spun că era vorba despre globaliști și sataniști.

Aceste și alte declarații au fost făcute de Donald Trump la Conferința acțiunilor politice conservatoare (CPAC) din Orlando.

"Vom continua drumul, el încă nu s-a terminat... Vom câștiga", a spus Trump.

Fostul președinte a promis susținătorilor săi că va "lupta alături de ei" și, de asemenea, a acuzat Partidul Democrat și "presa falsă" că au declanșat o "luptă istorică" cu republicanii asupra viitorului Statelor Unite ale Americii.

Fostul șef al statului a vorbit, de asemenea, despre activitatea succesorului său în calitate de președinte.


"Cu toții știam că administrația Biden va fi rea, dar niciunul dintre noi nu știa cît de rea va fi și cît de departe spre stînga vor merge, el (Biden) nu a vorbit niciodată despre aceasta... Joe Biden a avut cea mai dezastruoasă primă lună dintre toți președinții din istoria modernă (SUA), este adevărat. El deja a arătat că este împotriva locurilor de muncă, împotriva familiei, împotriva granițelor, împotriva energiei, împotriva femeilor și a științei", a spus Donald Trump.

"În doar o lună scurtă, am trecut de la "America pe primul loc" la "America pe ultimul loc"", a spus fostul președinte american.

În plus, Trump a criticat declarațiile actualului președinte despre abordarea multilaterală față de problemele mondiale, exprimînd opinia că SUA nu-și pot permite să se ocupe de problemele întregii lumi și i-au numit pe democrați "marionetele Chinei".

Fostul președinte a mai spus că SUA sub președinția lui Biden și-au pierdut statutul de superputere energetică. "Acum vom depinde de Rusia și Orientul Mijlociu în aprovizionarea cu petrol", a spus Trump.

În același timp, politicianul nu a exclus că va candida din nou la președinție în 2024. "S-ar putea să decid să-i bat a treia oară", a spus el.

În discursul lui Donald Trump, cu linie roșie este marcat gîndul despre răul mondial, care astăzi merge într-o ofensivă totală. "Și noi vom putea învinge acest rău doar prin unirea forțelor", a spus el.

Conspirologii spun că este vorba despre globaliști și sataniști.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load