COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Trump afirmă că probabil se va întîlni în luna noiembrie cu Putin

24 oct. 2018,, 07:41   În lume
1746 1

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat marţi că probabil se va întîlni luna viitoare cu omologul său rus, Vladimir Putin, atunci cînd cei doi lideri vor fi la Paris cu ocazia pentru ceremoniile prilejuite de aniversarea a o sută de ani de la încheierea Primului Război Mondial.

Liderul american a făcut această declaraţie după ce preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis marţi, la întîlnirea cu John Bolton, consilier prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională, că ar vrea o nouă întîlnire cu omologul său din SUA, Donald Trump, sugerînd că întrevederea ar putea avea loc în noiembrie, la Paris.

John Bolton a apreciat că Donald Trump va accepta oferta. După discuţiile între Putin şi Bolton, oficiali americani şi ruşi au comunicat că s-a ajuns la o înţelegere preliminară privind o întrevedere între cei doi lideri pe date de 11 noiembrie, urmînd ca detaliile să fie stabilite ulterior.

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a anunţat în urmă cu câteva luni că intenţionează să invite liderii ţărilor care au luptat în Primul Război Mondial la ceremoniile de la Paris. O serie de lideri din întreaga lume şi-au confirmat deja prezenţa, inclusiv Putin şi Trump.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X