COVID-19 în MOLDOVA

Trump admite că președinte al SUA ar putea fi aleasă o femeie

Trump admite că președinte al SUA ar putea fi aleasă o femeie

Președintele american Donald Trump a admis posibilitatea ca în viitor în această funcție să fie aleasă o femeie. Cuvintele lui sînt citate de RIA Novosti.

După cum a declarat Trump, într-o zi în țară președinte va fi o femeie, numai nu Kamala Harris, care este înaintată în calitate de vicepreședinte din partea Partidului Democrat. "Ea este cea mai rea", a spus el, transmite lenta.ru.

Anterior, experții au numit-o pe Harris un adevărat coșmar pentru Trump. Potrivit unuia dintre ei, lupta cu ea va fi o provocare majoră pentru președinte, deoarece este o femeie de culoare, adică reprezintă ceea ce împotriva căruia liderul american are prejudecăți persistente.


Pe 11 august, Joe Biden a anunțat că a ales-o pe senatoarea Harris în calitate de candidat pentru vicepreședinte. Potrivit lui, ea este o luptătoare neînfricată și unul dintre cei mai buni funcționari publici ai țării.

Kamala Harris este senator din statul California din 2017. Înainte de aceasta, din 2011 a deținut funcția de procuror general al Californiei. Tatăl lui Harris este din Jamaica, iar mama din India. Ea a devenit prima femeie de culoare care este înaintată în funcția de vicepreședinte al SUA.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load