COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 526
Coronavirus stiri: 7855

Trump a vorbit despre obstacolul în calea stabilirii relațiilor dintre SUA și Rusia

29 noi. 2021,, 07:09   În lume
1298 0

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a spus că campania de defăimare, care a durat cea mai mare parte a conducerii sale, a împiedicat Washingtonul și Moscova să-și îmbunătățească relațiile. Despre acest lucru a anunțat RIA Novosti cu referire la un interviu cu fostul șef al statului la postul de televiziune Fox.

Potrivit acestuia, a fost nevoie de doi ani și jumătate pentru a respinge acuzațiile adversarilor politici interni precum că ar avea o înțelegere cu Moscova, care ar fi avut loc în timpul campaniei electorale din 2016. Trump a subliniat că din acest motiv a fost greu să interacționăm cu anumite țări, inclusiv cu Rusia. Fostul șef al statului a menționat, de asemenea, că SUA și Rusia ar putea face "cîteva lucruri grozave" care ar fi "foarte bune" pentru ambele țări. "Dar nu ai putut face asta, pentru că despre tine ar spune: "Oh, el iubește Rusia". Acești oameni sînt bolnavi", a rezumat Trump.

Anterior, fostul președinte american a spus că administrația sa a reușit să stabilească relații bune cu conducerea Rusiei și a Chinei, ceea ce nu a amenințat Washingtonul în perioada domniei sale. "Dacă e să ne uităm la Rusia, ea nu a reprezentat o amenințare. Noi ne-am înțeles bine cu Rusia. Am impus sancțiuni Rusiei ca nimeni înaintea mea, am pus capăt conductei", a spus Trump. Potrivit lui, în timpul domniei sale el, de asemenea, a spus Ucrainei că el are de gînd să "lupte" pentru ea, Kievul ar trebui singur să lupte pentru el. Trump a menționat, de asemenea, că nu au existat zboruri bombardiere deasupra Taiwanului în perioada sa.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X