COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2918
Puterea stiri: 6630

Trump a numit epidemia COVID-19 cel mai greu moment al președinției sale

16 sep. 2020,, 07:43   În lume
814 0

Președintele american Donald Trump a numit cel mai greu moment în timpul primului său mandat în funcția de șef al statului. El a declarat acest lucru la postul de televiziune ABC, transmite RIA "Novosti".

"Fără îndoială, cel mai greu a fost în perioada COVID-19 sau, așa cum o numesc, virusul chinez, pentru că lucrurile mergeau atît de bine", a spus Trump. Întrebat ce a învățat în timpul epidemiei, Trump a răspuns că a învățat cît de fragilă este viața. El a menționat că șase dintre prietenii săi au murit de coronavirus, transmite lenta.ru.

Președintele a menționat, de asemenea, că a început să privească într-un alt mod Acordul comercial încheiat cu China din cauza coronavirusului, de răspîndirea căruia el dă vina pe Beijing. În același timp, el a numit acordul ca fiind unul bun.

La 1 septembrie, Trump a împărtășit succesul în lupta împotriva coronavirusului. Astfel, potrivit lui, rata îmbolnăvirilor de COVID-19 în luna august a scăzut cu 38% față de luna iulie. În plus, liderul american a vorbit despre începutul celei de-a treia faze de testare a vaccinului împotriva infecției a companiei farmaceutice AstraZeneca.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽