COVID-19 în MOLDOVA

Trump a declarat că SUA dispun de sisteme secrete de armament

Trump a declarat că SUA dispun de sisteme secrete de armament

Liderul american speră că Statele Unite nu vor avea nici un motiv să folosească sistemele de armament pe care ”nimeni nu le cunoaște” încă.

Președintele american Donald Trump a declarat că Statele Unite au sisteme de arme atît de secrete, încît despre ele nu cunoaște nimic comunitatea mondială. El a făcut o declarație în fața jurnaliștilor înainte de a pleca în Michigan. Despre acest lucru a anunțat joi, 10 septembrie, TASS.

"Avem unele sisteme pe care nimeni nu le cunoaște", a declarat Trump. El a sugerat că ar fi mai bine dacă situația ar continua să fie așa.


De asemenea, Trump a adăugat că Forțele Armate americane sînt acum "mai puternice decît oricînd". Potrivit lui, doar în ultimii 3,5 ani, SUA au cheltuit circa 2,5 trilioane de dolari pentru modernizarea forțelor armate ale țării.

Amintim că președintele SUA, Donald Trump, consideră că Ministerul Apărării dorește doar războaie, pentru ca întreprinderile implicate în producerea de arme, muniții și echipamente militare să se îmbogățească.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load