COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trei victime în dosarul Efremov cer compensații în valoare de o rublă

Trei victime în dosarul Efremov cer compensații în valoare de o rublă

Trei victime în dosarul actorului rus Mihail Efremov – văduva, fratele și mezinul lui Serghei Zaharov care a decedat în urma unui accident rutier – îi cer compensații în valoare de o rublă pentru prejudiciul moral.

Potrivit tass.ru, acest lucru a fost declarat în instanță de către reprezentantul lor Alexandr Dobrovinski.

„Cine ne poate întoarce soțul, tatăl și fratele? Ce sumă de bani? Nici una. Imediat după accident Efremov a declarat că are mulți bani. Efremov doar s-a făcut de rîs, familia noastră niciodată nu-l va ierta. Astfel, argumentînd cerințele noastre considerăm că suma simbolică a prejudiciului constituie o rublă”, a citit textul cererii de acțiune Dobrovinski.


Acțiunea înaintată de victime s-a adeverit a fi simbolică și i-a surprins pe toți prin suma sa. „De la începutul acestui proces mandatații mei au declarat că doresc doar dreptate în procesul lui Mihai Efremov. Toate insinuările în legătură cu compensațiile de neconceput pe care le-ar fi cerut ei de la Efremov sînt mincinoase, am vorbit despre asta, răspunzînd la întrebările jurnaliștilor”, a explicat Dobrovinski pentru TASS.

„Sper că am pus un punct în toate speculațiile cu privire la compensații”, a adăugat el. Dobrovinski a spus că, înaintînd o acțiune pe o astfel de sumă, victimele cer doar o pedeapsă corectă pentru inculpat și declară că nu au nevoie de „"banii murdari ai artistului, pătați cu sîngele victimei”. De asemenea, Dobrovinski a infirmat numeroasele declarații ale avocatului lui Efremov Elman Pashaev, potrivit cărora victimele ar cere compensații mari.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load