COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Transformare incredibilă. Cum a slăbit un bărbat care cîntărea 150 de kilograme (FOTO)

Tom McGuiness, în vîrstă de 32 de ani, și-a pierdut o treime din greutatea corporală în doar 12 luni, după ce medicii i-au spus că va muri în următorii 10 ani dacă nu slăbește, scrie Birminghammail.com

Dacă înainte gîfîia dacă urca cîteva trepte, acum merge la sala de sport de 5 ori pe săptămînă și este un împătimit al fitnessului. Înainte de avertismentul medicilor bărbatul de 32 de ani mînca fast-food și bea cel puțin 12 halbe în timp ce urmărea rugby-ul în weekend.

Cînd Tom s-a străduit să urce treptele unui castel în timp ce era în vacanță în Spania, prietenul Mike Brown a intervenit și l-a încurajat să renunțe la alimentele grase și să facă mișcare, scrie Birminghammail.com.

“Mike mi-a salvat viața, chiar m-a inspirat să mă pun în formă. Aș fi fost mort în câțiva ani, dacă aș fi continuat drumul pe care mergeam. Am început să sufăr de anxietate și nu am vrut să fac nimic sau să ies. Mama și tatăl meu îi sunt foarte recunoscători lui Mike și pentru ceea ce a făcut pentru mine, deoarece au văzut o mare schimbare în mine”, a povestit bărbatul.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load