COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

Trailerul pentru noul Matrix a fost lansat și e spectaculos

10 sep. 11:10   În lume
1044 0

Trailerul pentru „The Matrix Resurrections”, al patrulea lungmetraj din franciză, a fost lansat cu trei luni înainte de premiera în cinematografe.

Al patrulea film din seria „Matrix” este regizat de Lana Wachowski, cu actorii Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile principale. Lana Wachowski a regizat „The Matrix 4” după un scenariu pe care l-a scris împreună cu David Mitchell și Aleksander Hemon, scrie Profit.ro. Surorile Lana și Lilly Wachowski au creat franciza „The Matrix” și au scris și regizat primele trei lungmetraje, care au generat împreună încasări de peste 1,5 miliarde de dolari la nivel global.

Din cauza pandemiei, cum s-a întîmplat și în cazul altor filme, de altfel, data de lansare a producției Warner Bros. a fost modificată de mai multe ori.

Filmul va ajunge simultan pe HBO Max și în cinematografe înainte de Crăciun, chiar pe 22 decembrie.

Trailerul pentru The Matrix Resurrections este inedit: se schimbă, în funcție de cum te uiți la el


Înainte primul trailer complet și oficial pentru “The Matrix Resurrections”, Warner Bros. a lansat un teaser pentru viitorul film din celebra franciză, acum cîteva zile.

Astfel, site-ul whatisthematrix.com oferă o primă privire asupra celei mai recente aventuri a lui Neo.

Ca să-ți amintești de primul film din seria Matrix, vei vedea o pastilă roșie și una albastră pe ecran, cînd accesezi prima dată site-ul web. Alege-o pe prima și Yahya Abdul-Mateen II va povesti clipul care urmează. Dacă alegi pastila albastră, vocea lui Neil Patrick Harris te va ghida prin clipul care îți dezvăluie cîteva scene din film. Fiecare parte va prezenta o interpretare diferită a ceea ce urmează, iar în final îți vor spune să aștepți trailerul oficial.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽