AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Șor stiri: 402
Criza energetică stiri: 742

Topul oraşelor europene a căror popularitate a crescut în 2018

4 sep. 2018,, 23:01   Război în Ucraina
2700 0

După ce a analizat rezultatele rezervărilor realizate de turişti în anul 2018, TripAdvisor a realizat topul oraşelor europene alese de cei mai mulţi turişti pentru petrecerea vacanţei.

TripAdvisor a realizat topul oraşelor europene cel mai populare în rândul turiştilor. După ce au studiat rezervările utilizatorilor site-ului, rezultatele au arătat că, în 2018, oraşul polonez Gdańsk a ocupă primul loc în topul celor mai căutate destinaţii de vacanţă ale anului. Cele mai populare oraşe europene alese de turişti în 2018 pentru petrecerea vacanţei:

Gdansk, Polonia

Unul dintre cele mai frumoase oraşe din Polonia, Gdansk este situat pe coasta sud-vestică a Golfului Gdańsk, parte a Mării Baltice. Cam 90% din oraş a fost distrus în timpul luptelor de la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Oraşul vechi din Gdansk, reconstruit după război, este atracţia acestei destinaţii.

Riga, Letonia
Capitala letonă este un amestec fascinant de tradiţie letonă şi de influenţe ale diferitelor ţări care au ocupat-o de-a lungul timplului. Independent încă din 1991, Riga este cel mai mare oraş din Ţǎrile Baltice, fiind un important centru cultural, educaţional, financiar şi politic. Partea veche a capitalei este bogată în baruri şi restaurante, fiind o destinaţie ce poate fi explorată pe jos.

Nerja, Spania​

Nerja este situat pe vârful estic al Costa del Sol din Spania. Oraşul se mândreşte cu o lungime de zece kilometri de plaje nisipoase, care oferă numeroase activităţi - de la scufundări, la schi nautic sau navigaţie.

Catania, ItaliaCatania a fost „trofeul“ multor imperii de-a lungul secolelor. Acum, singurul inamic de luat în calcul este muntele Etna, cel mai mare şi cel mai activ vulcan din Europa, care a distrus oraşul prin cutremure şi erupţii de lavă în 1693.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав