COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Tihanovskaia a amenințat milițienii de la protest cu divulgarea datelor personale

Liderul opoziției belaruse Svetlana Tihanovskaia a îndemnat să se pună în libertate participantele la protest reținute la Minsk, amenințînd angajații miliției cu divulgarea numelui și datelor personale ale acestora.

Această declarație a fost publicată pe canalul Telegram al Serviciului de presă al fostului candidat la președinție.

Sîmbăta în capitala Republicii Belarus a avut loc un marș nesancționat al femeilor. Potrivit purtătorului de cuvînt al Direcției publice a Ministerului Afacerilor Interne Natalia Ganusevici, angajații organelor de drept i-au avertizat pe cei prezenți la miting că acțiunea lor este ilegală, însă aceștia au refuzat să plece. După aceasta ei fost escortați la o secție de miliție, informează ria.ru.

Sîmbăta unul dintre canalele Telegram ale opoziției, a căreia conducere se află peste hotarele Republicii Belarus, a publicat datele personale ale angajaților organelor de drept din Republică. Un mesaj conține linkul la o listă cu datele personale a peste o mie de angajați ai organelor de drept ale Republicii de Belarus.

MAI al Republicii a relatat pentru RIA NOvosti că organele de drept din Belarus dispun de tehnologii pentru a stabili și a atrage la răspundere majoritatea persoanelor vinovate de scurgerea în Internet a datelor personale ale oamenilor legii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load