COVID-19 : VACCINAȚI 1 006 241  INFECTAȚI 412 231 (+2834)   TRATAȚI 371 836     DECESE 10 542(+20)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 551
Coronavirus stiri: 7944

Thailanda introduce pentru turiști noi reguli de intrare în țară

29 noi. 2021,, 20:00   În lume
1309 0

Autoritățile thailandeze au hotărît să simplifice intrarea în țară pentru călătorii străini și să scurteze perioada de carantină începînd cu 16 decembrie. Despre acest lucru scrie Asociația operatorilor de turism din Rusia (ATOR).

Acum turiștii care sosesc în țară în cadrul programului ”nisipărie” va trebui să rămînă pe teritoriul provinciei selectate cinci zile, nu șapte, tansmite Noi.md cu referire la lenta.ru .

În plus, celor care s-au îmbolnăvit de coronavirus li se va permite să intre pe parcursul a trei luni înainte de călătorie. Aceștia trebuie să deițină un certificat medical de recuperare sau să fie vaccinați cu cel puțin prima componentă a vaccinului COVID-19.

Se remarcă faptul că, la sosire, călătorii vor trebui, ca și înainte, să facă un test PCR și să aștepte rezultatul într-o cameră hotel cu certificat SHA+. În același timp, nu este necesar de efectuat o examinare repetată în cinci zile — se poate efectua un test rapid antigen. Copiii sub vîrsta de șase ani sînt scutiți de testul PCR cu 72 de ore înainte de a intra în regat.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X