Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

Tatăl lui Protasevici a spus că nu crede "niciun cuvînt" din ce a spus fiul său în interviu

4 iun. 2021,, 07:26   Război în Ucraina
2373 1

Tatăl fondatorului canalului Telegram NEXTA, Roman Protasevici, Dmitry, a declarat portalului "Настоящее время" că nu crede "nici un cuvînt" din ce a spus fiul său în interviul acordat canalului de stat din Belarus ONT.

El a menționat că lui, ca părinte, îi este foarte greu să vadă ce se întîmplă. Potrivit lui Protasevici-tatăl, la blogger se vedea o luptă internă între ceea ce ar trebui să spună și ceea ce nu ar spune niciodată în viața sa, între credințele sale și declarațiile forțate.

"Sînt sigur că acestea sunt consecințele a mai mult de o săptămînă de aflare în închisoarea Centrului de detenție preventivă al KGB, a intimidării, torturii. La început, au încercat să-l stranguleze, l-au bătut, iar acum se văd urme de cătușe. El a fost speriat", a subliniat tatăl.

El nu a exclus faptul că Roman Protasevici ar putea fi "umplut" cu unele preparate psihotrope sau ar putea amenința viața lui sau a fetei. Omul crede că fiul său a fost abuzat fizic și psihologic. El a adăugat că îl vede într-o stare de stres profund.

Protasevici-Sr. a adăugat că fiul său a fost literalmente răpit și numit fascist și extremist fără dovezi, forțat să spună "ceea ce trebuie" și mai mult de cinci zile avocatului nu i s-a permis să-l vadă. "Desigur, el nu ar spune niciodată astfel de cuvinte. Credințele sale, sunt sigur, sînt fundamental diferite de cele pe care le-a exprimat. Sînt absolut sigur de asta, 100%. Și nu cred niciun cuvînt din ceea ce spune fiul meu", a concluzionat tatăl fondatorului canalului Telegram NEXTA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий