Criza energetică stiri: 488
Biden - Putin stiri: 145

Tatăl lui Britney Spears solicită încetarea imediată a tutelei

4 noi. 2021,, 20:30   În lume
1129 0

Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, a cerut încetarea imediată a tutelei instituită în 2008, spunînd că „mărturia recentă a fiicei sale şi solicitările acesteia de a prelua personal controlul asupra proprietăţii şi afacerilor ei au arătat clar că o continuare a tutelei este contrară dorinţelor sale”.

Tatăl cîntăreţei a susţinut în repetate rînduri că a crezut că acţionează în interesul fiicei sale prin plasarea acesteia sub tutelă, scrie digi24.ro.

Avocatul lui Jamie Spears a spus presei că acesta „nu vede niciun motiv pentru care tutela ar trebui să mai continue”, avînd în vedere dorința cîntăreței ca aceasta să se termine, potrivit The Guardian. Tutela a durat mai bine de 13 ani.

În iunie, vedeta pop a depus o mărturie explozivă în fața unui tribunal din Los Angeles, în care a susținut că a fost reținută împotriva voinței ei într-o instituție de psihiatrie și i-au fost refuzate viața privată și relațiile sale.

În septembrie, un tribunal din Los Angeles a luat o primă decizie la dorința cîntăreței, care a descris situația drept abuzivă, și a suspendat tutela.


Următoarea audiere, care va avea loc pe 9 noiembrie, va determina viitorul tutelei

Decizia lui Jamie Spears vine după ce acesta și-a schimbat avocatul. Vechea apărătoare, Vivian Thoreen, s-a retras în octombrie. Acum, noul său avocat, Alex Weingarten, a declarat că cererea lui Jamie a fost necondiționată, nu face obiectul vreunei „despăgubiri” și nu are „nimic de ascuns în ceea ce privește administrarea patrimoniului lui Britney”.

Avocatul a afirmat că Jamie crede că fiecare aspect al tutelei ar trebui să fie pus la dispoziție pentru examinare publică, și nu informațiile pe surse și dezinformările care au fost publicate de tabloide.

Următoarea audiere în cazul lui Spears, care va avea loc pe 9 noiembrie, va determina viitorul tutelei ei. Luna trecută, Spears a spus că este „foarte fericită” că sfîrșitul este aproape, dar a recunoscut că „i-a fost frică să facă orice, pentru că mi-e teamă că voi face o greșeală”.

Britney nu a reacționat la ultima acțiune a tatălui ei. Într-o postare, ștearsă între timp de pe Instagram, ea a scris că viața ei fusese o „afacere de familie înainte... dar nu mai este așa !!!”.

Britney Spears îşi acuză mama că s-a aflat în spatele ideii de a fi plasată sub tutelă

În postarea ştearsă, Britney Spears a făcut referiri şi la mama sa, Lynne, pe care a criticat-o aspru.

„Pssss, poate că tatăl meu a început tutela în urmă cu 13 ani... însă ceea ce oamenii nu ştiu este că mama mea este cea care i-a dat ideea!!! Nu voi primi niciodată înapoi acei ani... ea mi-a distrus viaţa în secret”, a scris cîntăreaţa în vîrstă de 39 de ani.

„Ştii exact ce ai făcut. Tatăl meu nu este suficient de deştept să se gîndească vreodată la o tutelă, însă în seara asta voi zîmbi ştiind că am o nouă viaţă înainte”, a mai scris vedeta, potrivit dpa, citată de Agerpres.

Britney Spears l-a menţionat şi pe fostul ei impresar Lou Taylor în postarea sa, susţinînd că perechea s-a prefăcut că nu are „NICIO IDEE de ce se întîmplă”, cînd realitatea era cu totul alta.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X