COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Tatăl lui Bill Gates, a murit

William Henry Gates al II-lea, tatăl co-fondatorului Microsoft Bill Gates, a murit luni, la vîrsta de 94 de ani, informează CNN.

"Am avut mult timp să reflectăm cît de norocoși am fost să-l avem alături de noi atîția ani pe acest om extraordinar", a scris Bill Gates pe blogul său oficial.

William Henry Gates era veteran de armată și partener fondator al unei firme de avocatură din Seattle, transmite digi24.ro.

Bill Gates a spus că tatăl său a insistat să înființeze organizația caritabilă de care s-a ocupat în ultimii ani, după ce s-a retras de la conducerea Microsoft. "Fundația Bill & Melinda Gates nu ar fi fost ce este astăzi fără tatăl meu", a scris Gates. Tatăl miliardarului a fost implicat în conducerea fundației încă de la înființare, în anul 2000.

Cauza morții nu a fost făcută publică de către familie, dar s-a comunicat faptul că William Gates al II-lea avea o stare de sănătate tot mai precară. "Oamenii îl întrebau pe tatăl meu dacă el este adevăratul Bill Gates. În realitate, era tot ceea ce încercam să fiu", a scis Bill Gates.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load