X 
Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Surfing cu capre, pe o plajă din California

24 mar. 2021,, 20:30   Război în Ucraina
2647 0

În timp ce copiii şi adulţii entuziasmaţi vîslesc frenetic pe plăcile de surfing peste valurile înspumate ale Pacificului pînă pe plajă, un pasager participă placid la această distracţie: o capră mare şi albă, relatează marţi Reuters.

Surferul din California Dana McGregor a iubit întotdeauna fiorul de a prinde un val, dar abia după ce într-o zi şi-a luat cu el la surfing animalul de companie, o capră, şi-a găsit cu adevărat chemarea.

"Am luat o capră ca să-mi cureţe curtea din spate de stejar otrăvitor şi m-am gîndit s-o duc de ziua mea la surfing şi de atunci am ajuns să fac surfing cu capre", a povestit McGregor despre începuturile sale în această activitate, cu aproape zece ani în urmă.

McGregor, în vîrsta de 42 de ani, îi învaţă acum pe copii să facă surfing pe Pismo Beach, la nord de Santa Barbara, cu caprele sale, Pismo şi Grover, care îi ajută pe cei mici să îşi depăşească frica de apă.

"La început pare înfricoşător, dar după ce continui s-o faci este foarte distractiv", a spus Mileah Robbins, în vîrstă de 10 ani, la puţin timp după ce a călărit un val alături de Pismo, în vîrstă de opt ani.

După expresia relaxată a lui Pismo deasupra valurilor, caprele par să se bucure la rîndul lor.

"Există o libertate în surfing, pe care nu o găseşti în altă parte", a declarat McGregor în timp ce îşi îmbrăţişa caprele pe trotuar, atrăgînd atenţia copiilor şi a altor trecători.

"Călăreşti valuri pe care Dumnezeu ni le oferă, care aduc vindecare, bucurie, libertate şi pace în viaţa noastră, aşa că vreau ca toată lumea să experimenteze asta", a adăugat surferul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?